2014-04-08

Hej igen på er alla! Hmm, litet för positiv inledning i detta fall för alla måste ju tro att man sålt sin kamerautrustning och slutat fota. Tursamt så är det inte riktigt så, utan det har bara varit en jäkla massa att göra inom en massa olika områden så jag har bara inte hunnit lägga upp foton hit. Har varit tvungen att prioritera bort detta.

Nå vi kör igen. Först ut blir det en riktig sportlördag (8.3.) då jag åkte från idrottsanläggning till idrottsanläggning. Först ut på lördagmorgonen var en innebandymatch i Ekenäs bollhall där EIF:s herrlag spelade en division 5 match. Man hade bett mig komma och fota litet då ingen hade gjort det under de senaste 10 åren och deras bildmaterial blivit lätt föråldrat :)





Hem och äta och sedan vidare, det vill säga eftermiddagspasset, var en helt ny sport för mig, bowling. Det finns vissa små utmaningar...du får inte synas, höras eller röra på dig då du fotograferar för då stör du idrottarna. Inte allt för lätt utmaning då enda platsen att fotografera var snett framifrån bakom gardiner som fladdrade hela tiden. Några bilder fick man tagna men nästa gång måste man vara bättre förberedd helt klart.





Dagen avslutades med en helkväll i Karis bollhall, dvs Sisu arenan. Först tog sig BK-46 handboll an Dicken från Helsingfors. Inledningsvis såg det ut att gå bra för BK-46 men efter en hel del "shabel" i andra halvlek kunde Dicken köra ifrån och vinna rätt så komfortabelt. En tuff match fysiskt var det dock för båda lagen.






Som sista gren för dagen var det innebandy. Det var en av de sista grundspelsmatcherna och FBC Raseborg Knigths var redan klara för division 1 kval. Trots det kom man till matchen med god disciplin. Dock skulle det visa sig att motståndarlaget som var nedflyttningshotat ville mera och vann matchen.

Tränaren hade en hel del att säga till om mellan bytena...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar